miercuri, 8 aprilie 2009

Veste buna.

Cat e kilu?
Dupa multe zile de ieftineala, matinalule speculant am o veste buna. Chiar daca tu sperai ca euroiul sa ajunge 1 leu si apoi sa il vinzi cu 4 uite ca viata nu e asa roz, mai ales la ora 7 si ... minute. Euro a crescut cam cat coeficientul de inteligenta al unui vierme schiop: 0,013 lei si a ajuns la incredibila valoare de 4,16 lei. Pfuai. Cam la un milion de euro ai castigat....2-3 euro.

Ciudat, dar si dolarul a urcat. Bai ce zi norocoasa pentru speculantii de bilete. Pacat ca nu mai e traditia cu Cinema Patria ca in zilele de alt data... Hai ca devin nostalgic. Bancnota verde a atins incredibila cifra de 3,14 lei si nu cred ca va ajunge pana in tavan, dar la multi le va sta in gat.

Daca ar fi dupa mine as cumpara multa, multa, la kilogram, leva bulgareasca. Ma da sti cum? Numa leva. A mista leva leva a leva! Pai leva a ajuns 2,13 lei si urca asa timid, ca un castravete murat stropsit, cu 0,0068 de lei. Nu ca e un sfat minunat. Hai speculare fericita.

Ce sa nu faci azi!
Sa nu cumva sa dai prioritate in trafic! Niciodata! Acelereaza cand vezi un trancarici timid ca vrea sa intre pe strada. Ocolestel riscant si franeaza zgomotos numai sa nu il vezi in fata ta. Cand e pregatit sa iasa, dai flashuri isterice chiar daca esti la 3 kilometri de el....candva vei ajunge la el nu? Nu uita sa claxonezi! Mult si sacadat ca sa enervezi la culmea. In final, daca nu ai provocat o tmaponare stupida, bucurate de reusita ta si uitate falnic in retrovizoare. Ce ai facut tu e mai presus de cuvinte. E... nesimtire, naspa, inadecvat, ne-european, de mic caracter, prostesc, cretin, penibil si...b-dica b-dica thats all folks.

0 Comments: