joi, 8 ianuarie 2009

Schizofrenie provoacă vedetism.

În România e clar că nu ai nevoie de mari calităţi pentru a ajunge vedetă, dar o societate care promovează defectele nu se mai află într-un registru normal. Exemplul de astăzi este fosta domnişoară Nikita, actuală borţoasă.

Suntem toţi de acord că nu are calităţi, da? În cariera sportivă (box) nu a adus decât zâmbetul pe buzele spectatorilor şi medalia pe gâtul tinerei Savarina. În cariera muzicală a fost şi mai şi: a provocat războiul din Iraq, criza financiară, topirea gheţarilor şi sinucideri în masă printre guşteri. Vedetă nu e. E semi...De ce? Pentru că aşa scrie la manual (DEX). Citez:

VEDÉTĂ, vedete, s.f - 1. Actor sau actriţă care deţine un rol principal într-un spectacol, mai ales într-un film (şi se bucură de renume, de mare popularitate); sportiv de mare talent şi popularitate; aşa ceva nu este şi nu va ajunge NICI MĂCAR în filmele lui Sergiu Nicolaescu pe post de Tommy Gun.

- 2.
persoană care vrea să iasă în evidenţă, să epateze; categoric da, dar nu este o calitate.

- 3.
Navă mică (de război) care navighează pe fluvii sau în apropierea litoralului, pe o rază redusă de acţiune; mică nu e, dar vâsleşte între emisiuni şi pe unde ajunge toarnă de o ceartă.

Refuz să mă mai întreb de ce e invitată. Refuz să cred că românii o vor. Am demnitate. Şi cine o vrea să se spele pe cap cu ea.

Următorul clip este ultima ei ispravă:

Naomi măcar are voce, dar Nikita nu are nimic.

P.S. - de ce titlul? Deoarece conform ziarului Atac, Nikita are acte în regulă că e suferindă de "schizofrenie paranoică acută".

0 Comments: